Volg ons

Hieronder vindt u ons assortiment antenneversterkers van o.a. Hirschmann en Technetix:

Een antenneversterker wordt gebruikt om de signaalkwaliteit van de kabel te verbeteren. Digitale tv stelt hoge eisen aan het kabelsignaal. Zeker wanneer het signaal over behoorlijke afstanden moet worden geleid of wanneer er sprake is van meerdere aansluitingen. Het is raadzaam de kabelversterker zo dicht mogelijk bij de plek waar het signaal het pand binnenkomt te installeren. Dit punt noemt men het AOP (Abonnee Overname Punt) of SOP (Signaal Overname Punt). In oudere woningen is dit punt veelal in een woonkamer te vinden. Tegenwoordig komt het signaal in nieuwbouwwoningen in de meterkast binnen.

Wij leveren o.a. de GHV-versterkers, waaronder de GHV41MX van Hirschmann. Ook voor Technetix (Tratec) versterkers zoals de populaire FRA752/n bent u bij ons op het juiste adres! Deze antenneversterkers behoren tot de beste antenne versterkers op kabelgebied en zijn dan ook gecertificeerd door de grote kabelmaatschappijen. Versterkers die gecertificeerd zijn dragen het NL KabelKeur keurmerk. Kabelmaatschappijen zoals Ziggo en UPC adviseren het gebruik van een KabelKeur gecertificeerde versterker.

Met de opkomst van interactieve diensten zoals uitzending gemist of video on demand is het van belang dat een antenne versterker retourgeschikt is. Dit betekent dat de versterker zowel signalen kan ontvangen als doorsturen. Is een versterker niet retourgeschikt, dan is het niet mogelijk om gebruik te maken van deze diensten.

Voor de kleine beurs en de minder veeleisenden gebruiker hebben wij een groot aantal goedkope antenneversterkers die voor verschillende toepassingen te gebruiken zijn.