Volg ons

CI Module voor JOYNE met virtuele smartcard

EAN: 7629999030190
Artikelnr: 002268
€ 98,00 € 109,00 U bespaart: 10%
Voorraad:
Uit voorraad leverbaarSTOCK_FULL_ALT
Veilig betalen metBij ons betaalt u veilig
Artikelnr:
002268

CI module voor JOYNE met geïntegreerde smartcard.

CI module met virtuele smartcard voor de ontvangst van tv zenders via Joyne. Deze module is zowel geschikt voor CI als CI+ kaartsloten!

Groot voordeel voor de vakantieganger is dat Joyne gebruik maakt van flexibele abonnementsvormen. Zo is het mogelijk een abonnement voor een maand, maar ook voor 3 of 6 maanden af te sluiten. Hierbij kan zelf bepaald worden in welke maanden het abonnement actief is. Dit hoeft dus geen aansluitende periode te zijn. Daarnaast is het ook mogelijk een jaarcontract af te sluiten.

Joyne maakt voor de decodering van de zenders gebruik van deze Conax CI module met smartcard. Met deze module kunnen 2 kanalen tegelijkertijd gedecodeerd worden (dual decoding). Daarnaast kenmerkt de module zich door een lichte en duurzame constructie.

Joyne maakt gebruik van de Eutelsat 9B Oost satelliet. Dit heeft grote voordelen voor de vakantieganger en mensen die in het buitenland wonen. Door het sterke signaal is een schotel met een diameter van zo'n 64cm voldoende om in heel Europa, dus ook Spanje en Portugal via deze satelliet te kunnen kijken. In centraal Europa is zelfs een schotel met een diameter van 45 cm voldoende! De "footprint" (reikwijdte waarbinnen de satelliet kan worden ontvangen) loopt maar liefst van het uiterste noorden van Scandinavië tot in Noord Afrika in het zuiden! Dit is dus perfect voor in de camper of caravan. 

Voor de ontvangst van de tv zenders via Joyne is naast deze Conax CI module ook een abonnement nodig bij Joyne!