opc_loader

Satenne R3 85S automatische schotel antenne 85cm

Let op! Dit is de nieuwste Satenne R3 met 85 cm schotel, verbeterd tandwielstelsel (wormwiel) en aangepaste software!

1.395,00 1.248,00 U bespaart: 11%
Voorraad:
Uit voorraad leverbaar STOCK_FULL_ALT
x
Artikelnummers
EAN:
2731000090002
Beschrijving

SATENNE R3-85S automatische schotel, geschikt voor vaste montage op het dak van uw caravan of camper. Zoals u gewend bent: met één druk op de knop de juiste satelliet. Met deze automatische schotel ontvangt u Astra 3 zelfs tot in het zuidelijkste puntje van Spanje en Portugal. De besturingskast is eenvoudig te updaten met een SD kaart. De automatische schotel is slechts 18 cm hoog in ingeklapte toestand en het gewicht is ondanks het forse schotelblad met 85 cm diameter beperkt tot 10 kg. Het unieke gesloten tandwielmechanisme houdt zand en stof buiten zodat deze automatische satellietschotel kraakvrij, soepel en geruisloos blijft functioneren. Uitermate duurzaam en robuust mechanisch ontwerp voor jarenlang probleemloos gebruik. Kortom de ideale automatische schotel voor camper of caravan!

De Satenne R3-85S automatische schotel is vernieuwd en verder verbeterd. Het systeem is nu voorzien van een 85 cm schotelblad. Dit zorgt voor een nog betere ontvangstkwaliteit! Zeker voor de ontvangst van de Astra 3 satelliet in Zuid en Noord Europa is dit van belang. Dit satelliet systeem is geschikt voor vaste montage op het dak van een caravan of camper. Met een druk op de knop richt het systeem zich automatisch uit op de geselecteerde satelliet. 

De besturingsunit van de Satenne R-3 is voorzien van verbeterde software voor de meest recente laatste satelliet techniek (DVB-S2) en eenvoudig zelf via USB te updaten. Door het unieke tandwielmechnisme richt de schotel zich zeer precies uit op de geselecteerde satelliet. Hierdoor wordt een optimale  signaalkwaliteit bereikt. Het systeem is ontworpen voor jarenlang probleemloos gebruik.

Extra informatie

Technische specificaties Satenne R3 / R4 schotel antenne:

Voedingsspanning: 12 V
Spanningsbereik: 10,5-15,5 V
Stroomverbruik tijdens het zoeken: ca. 48 W
Stroomverbruik in standby: 0,6 W
Gewicht: 10kg
LNB type: Solo LNB
Diameter schotel: 85cm
Afmetingen ingeklapt: 100x85x19 cm

Software update: USB

Werkingstemperatuur: -20°C tot + 55°C

Procedure software-update:

Beoordelingen (1)
Satenne R3 85S automatische schotel antenne 85cm

Onze schotel satenne r3 geeft geen unlocked meer aan maar blijft op search staan. Kan dat een probleem opleveren de balken signaal sterkte geven geen signaal maar we hebben wel enkele zenders zowel op adtra 1 en 3
Beoordeling: [3 van de 5 sterren]

Alternatieve artikelen: