opc_loader

HD satelliet camping set met duo LNB | Canal Digitaal

Deze HD satelliet camping set voor de ontvangst van de Astra 1 en 3 is te combineren met elke willekeurige (HD) satellietontvanger of televisie met ingebouwde satellietontvanger. Op Astra 1 zijn o.a. veel Duitse zenders vrij te ontvangen.

Op Astra 3 is BVN (Beste van Nederland) vrij te ontvangen. Daarnaast zendt Canal Digitaal uit via de Astra 3. Voor de ontvangst van Canal Digitaal is naast een satellietontvanger, of een tv met een ingebouwde satellietontvanger een zogenaamde CI-module nodig voor de decodering van het signaal. Deze module vindt u onder dit artikel bij aanbevolen artikelen.

109,00 88,00 U bespaart: 19%
Voorraad:
Uit voorraad leverbaar STOCK_FULL_ALT
x
Beschrijving

HD satelliet camping set met duo LNB | Canal Digitaal

Deze satelliet campingset bestaat uit alle materialen (behalve een satellietontvanger) die nodig zijn om op vakantie televisie te kunnen kijken in de camper, caravan of op de camping via de satelliet. De duo LNB ontvangt gelijktijdig te Astra 1 en de Astra 3 satelliet. Op de Astra 1 zijn onder andere veel Duitse zenders vrij te ontvangen, zonder dat daar een abonnement voor nodig is. Op de Astra 3 is BVN (Beste van Nederland) vrij te ontvangen. Wanneer u het Nederlandse zenderaanbod van Canal Digitaal wilt ontvangen via de Astra 3, heeft u een abonnement nodig.

Deze satelliet schotelset bestaat uit:

- Triax 64 cm schotelantenne
- DUO solo LNB voor Astra 1 en 3
- 10 meter coaxkabel voorzien van F-connectoren
- Satfinder (uitrichthulp)
- Driepoot Statief


Installeren gaat eenvoudig met onze uitgebreide installatiehandleiding:


Handleiding installatie HD recreatieset

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: