opc_loader

Joyne ontvangst

Hieronder vindt u alles voor JOYNE satelliet ontvangst:

JOYNE materialen en abonnementen

Joyne in het kort:

  • In heel Europa te ontvangen
  • Compleet zenderpakket voor radio + TV
  • Twee abonnementsvormen: Joyne Travel Lite (vakantie) en Joyne Basis (thuis)
  • Flexibel in te delen abonnement periodes (1, 3, 6 of 12 maanden)
  • Extra zenderpakketten mogelijk

Joyne Travel Lite:

Het Joyne Travel Lite abonnement is een uitgebalanceerd pakket voor huishoudens en recreanten die in heel Europa de Nederlandse zenders willen ontvangen. U bepaalt zelf hoe lang uw abonnement loopt en in welke periode u van uw abonnement gebruik wilt maken. Deze abonnementsvorm is dus zeer flexibel.

U kunt het Joyne Travel Lite abonnement afsluiten voor een periode van 1, 3, 6 of 12 maanden. Hierbij kunt u meerdere periodes van een maand kiezen en zelf bepalen op welke datum elke maand in moet gaan. Zo kunt u bijvoorbeeld een 3 maanden abonnement afsluiten, waarbij u de eerste maand op 3 juni start, de tweede op 17 oktober en de derde op 26 januari van het volgende jaar. De periodes moeten binnen 1 jaar vallen, maar dat hoeft geen kalenderjaar te zijn.

JOYNE Travel Lite

Joyne Basis:

Wanneer u een Joyne Basis jaarabonnement afsluit, kunt u tot 3 extra televisies aansluiten. De extra aansluitingen ontvangen het volledige zenderpakket (dus ook Fox Sports 1, 3 en 5).

U hoeft voor de extra aansluitingen niet het volledige abonnementsbedrag te betalen. Voor €5,- per extra televisieaansluiting extra per maand kunt u deze aansluiten. Daarbij wordt eenmalig €10,- aan registratiekosten per aansluiting berekend.

JOYNE Basis

Meer informatie: 

Meer informatie over de JOYNE abonnementen en pakketten vindt u onder JOYNE Abonnementen