opc_loader

Schotel Antennes

Hieronder vindt u onze Schotel antennes:

Een schotelantenne zorgt er voor dat de signalen die door de satelliet worden uitgestuurd worden opgevangen. In Nederland wordt meestal gebruik gemaakt van een Triax 64cm schotel. Deze biedt voldoende reserves bij de ontvangst van de Astra 1 en 3 satelliet. De signalen worden vervolgens op de LNB geprojecteerd die deze via de coaxkabel doorstuurt naar de satellietontvanger.

Voor gebruik tijdens de vakantie is de TRIAX TDS 64 vaak ook de juiste keuze. Deze schotel zit ook standaard in de meeste van onze HD Recreatiesets. Ga je met de tent, camper of de caravan naar Portugal of Zuid-Spanje dan is het raadzaam te kiezen voor een schotel met een diameter van 78 cm. Een 64cm exemplaar heeft daar weinig tot geen reserves, waardoor het voor kan komen dat het beeld blokkerig is of dat er zelfs helemaal geen beeld is. De Triax-schotels kunnen zowel gemonteerd worden op een muursteun als op een campingstatief (driepoot).

Er zijn ook complete campingkoffers beschikbaar met daarin een 35cm schoteltje, LNB en coaxkabel. Deze zijn bruikbaar om satellietsignalen op te vangen. Ook voor de Astra 1 en 3. Houd er echter wel rekening mee dat de reserves beperkt zijn!