opc_loader

Technetix FRA752S installatiepakket Ziggo geschikt

Technetix

Installeer de FRA-752 TV versterker binnen 5 minuten in het bestaande kabel thuisnetwerk.

  • 4G LTE Proof!  
  • Ziggo geschikt en Kabel Keur gecertificeerd!
  • 5 jaar garantie!
104,95 63,99 U bespaart: 39%
Voorraad:
Uit voorraad leverbaar STOCK_FULL_ALT
x
Artikelnummers
EAN:
5055146400776
Beschrijving

Technetix FRA752S 4G Tv versterker installatiepakket. Ideaal voor gebruik in bestaande situaties waarbij de coaxbekabeling reeds voorzien is van standaard IEC female (vrouwtjes) stekker. Dit installatiepakket bevat 4 verloopconnectoren en een installatiekabel voor de aansluiting op het Abonnee Overname Punt (AOP). Binnen 10 minuten is het geheel aangesloten binnen je bestaande kabelnetwerk. Easy install dus!

Technetix FRA-752-S 4 kanaals antenneversterker voor kabeltv. Deze versterker is 4G LTE Proof! Dit betekent dat deze signaalversterker optimaal is afgeschermd tegen instraling van draadloze signalen. De FRA752S is Ziggo geschikt en Kabel Keur gecertificeerd en voldoet hiermee aan de allerhoogste eisen die door de kabelmaatschappijen zoals ZiggoCaiway en KabelNoord gesteld zijn!

Wanneer gebruik je een antenne versterker? 
Kabelmaatschappijen adviseren het gebruik van een antenneversterker in situaties met meer dan 1 tv en een modem. Dit om de kwaliteit en de snelheid optimaal te houden. Dit type versterker is voorzien van een oplopende versterking. Dit betekent dat de eerste uitgang het minst wordt versterkt, oplopend naar de 4e uitgang die het meest wordt versterkt. Dit is de meest logische opzet, omdat de bekabeling in huis vaak verschillende lengtes heeft. De tv in de woonkamer staat in de meeste gevallen dichter bij de antenne versterker dan de tv op zolder.
 

De versterking over de vier uitgangen is als volgt verdeeld:

Uitgang  Versterkingsfactor  Lengte coaxkabel
1 0 dB Bestaande aansluiting op aansluiten!
2 2 dB 5 tot 10 meter
3 4 dB 10 tot 15 meter
4 8 dB  15 tot 20 meter


Eigenschappen Technetix FRA752S Ziggo geschikt:

  • Retour geschikt
  • Eenvoudig te installeren
  • 5 jaar garantie
  • Gepatenteerde Modem Safe en Ingress Safe technologie
  • Ziggo geschikt - Kabel keur
  • 4G/LTE proof en 4K Ultra HD geschikt
Beoordelingen (0)
Technetix FRA752S installatiepakket Ziggo geschikt heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Alternatieve artikelen: