opc_loader

12 volt Televisies (LED)

Artikel 1 tot 8 (van de 8 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 8 (van de 8 artikelen). Resultaat:1

Bij de keuze van een televisie voor op de boot, in de camper, caravan of vrachtwagen zijn een aantal zaken van belang. Vaak is de beschikbare ruimte beperkt. Daarop hebben wij ons assortiment aangepast. Veel modellen zijn uitgevoerd met een ingebouwde USB-poort en DVD-speler. Dit is ook weer ruimtebesparend. De meeste modellen van o.a. Akai en Salora zijn geschikt voor gebruik op zowel 12volt als 220volt.

De televisies zijn door de ingebouwde LED-techniek stuk voor stuk energiezuinig. Dit is handig wanneer er alleen maar stroom vanuit een zonnepaneel of accu beschikbaar is.Vanwege het beperkte beeldformaat zijn de schermen veelal HD-ready uitgevoerd. De pixels zitten in deze schermen dermate dicht op elkaar dat fabrikanten vaak de meerwaarde niet zien van een Full HD-beeldscherm. De LED-tv's zijn o.a. voorzien van een HDMI-aansluiting en dus te combineren met elke willekeurige satellietontvanger.

Sommige televisie beschikken over een ingebouwd CI kaartslot waarin een CI+ module van Ziggo of een CI module van Canal Digitaal of Digitenne geplaatst kan worden. Dit scheelt weer extra kastjes, kabels en afstandsbedieningen. De televisies kunnen worden gecombineerd met een wandsteun zodat de tv ook is op te hangen.