opc_loader

HD Satelliet ontvangers

Artikel 1 tot 5 (van de 5 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 5 (van de 5 artikelen). Resultaat:1

Een digitale satellietontvanger ook wel receiver, tuner of decoder genoemd zet de signalen die het via de schotelantenne en LNB ontvangt om in beeld en geluid. Alle ontvangers uit ons assortiment zijn in staat om HD-signalen door te geven. Vaak kan een decoder ook als PVR (videorecorder) gebruikt worden. Naast de standaard ontvangers die op 220 volt functioneren, hebben wij ook tuners die gebruikt kunnen worden op 12 volt. Deze zijn ideaal voor gebruik op de camping, op een boot, in de caravan, camper of truck.

Er is onderscheid te maken tussen satellietontvangers die gecertificeerd zijn voor Canal Digitaal en ontvangers die prima functioneren i.c.m. de smartcard van CanalDigitaal. Wij hebben gecertificeerde ontvangers van o.a. M7, Rebox, Toplfield en Xsarius. Deze ontvangers worden technisch volledig ondersteund door Canal Digitaal. Daarnaast worden ook updates automatisch in deze ontvangers ingeladen.

De ontvangers van o.a. SAB en Amiko hebben deze certificering niet, maar functioneren prima i.c.m. Canal Digitaal. Voor de ondersteuning van deze ontvangers zorgen de fabrikanten / distributeurs van deze satelliettuners.