opc_loader

iDEAL

U plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat.

Voor een bestelling met een iDEAL betaling zijn er geen bijkomende kosten, u betaald dus alleen de bezorgkosten van uw bestelling.

Overmaken per bank

Met de SEPA-overboeking kunt u een betaling doen in euro's naar alle 32 landen die meedoen aan de Single Euro Payment Area (SEPA). Zo boekt u naar deze landen net zo eenvoudig over als binnen Nederland.

Rembours

Wij laten onze goederen door PostNL en GLS verzenden. U kunt daarbij ook kiezen voor Rembours. U kunt uw bestelling (aan de pakketbezorger) contant betalen of pinnen met uw bankpas. Indien u niet thuis bent, kunt u met het door de postbode achtergelaten verzenddocument en legitimatie het pakketje op het postkantoor tegen betaling afhalen. 

PayPal

PayPal is een veilige en eenvoudige manier van betalen via het internet en is gekoppeld aan een bank- of girorekening. Als u eenmaal (gratis) deelnemer van het betalingssysteem van PayPal bent, kunt u betalingen aan een andere PayPal deelnemer overmaken per e-mail. Indien gewenst kunt u ook een creditcard aan uw PayPal rekening koppelen, zodat u ook via deze manier bedragen kunt overmaken. Wij berekenen €0,99 cent voor een betaling via PayPal. Dit is tijdens het bestelproces duidelijk in het orderoverzicht terug te zien.

Mister Cash

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.

Belgische klanten die bankieren bij de banken; Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig bij ons betalen!

Betalen bij afhalen

Als u ervoor gekozen heeft uw bestelling bij onze vestiging in Almelo af te halen, kunt u uiteraard betalen bij het afhalen. Houd er rekening mee dat u alleen contant kunt betalen (geen PIN-mogelijkheid!). Probeert u zoveel mogelijk gepast te betalen. Uit veiligheidsoverwegingen houden wij de kasgelden zo beperkt mogelijk.