opc_loader

Ziggo Geschikt | KabelKeur

Hier vindt u alle materialen die het Ziggo geschikt en/of Kabel Keur keurmerk dragen. Deze materialen voldoen aan de allerhoogste eisen, die door de Nederlandse aanbieders van kabeltelevisie (waaronder Ziggo en Caiway) gesteld zijn. Deze staan garant voor een storingsvrije ontvangst en een optimale beeldkwaliteit op uw (smart) TV!

Artikel 1 tot 16 (van de 16 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 16 (van de 16 artikelen). Resultaat:1

De beste materialen voor kabel TV op een rij!

Wat betekent Ziggo geschikt?

Het dienstenpakket van Ziggo (en ook van de overige aanbieders van kabelTV) heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. Denk hierbij aan Uitzending gemist en TV-on-Demand. Hierdoor zijn de eisen die aan het multimedianetwerk thuis gesteld worden flink verhoogd! Als klant van Ziggo wilt u ongestoord kunnen bellen, internetten en televisie kijken. Voor een goede, storingvrij functionerende installatie is het dan ook van belang dat deze uit de juiste materialen is opgebouwd. Dat is waar Ziggo geschikt om de hoek komt kijken.

Ziggo heeft met een aantal producenten waaronder Hirschmann MultimediaBraun Telecom en Technetix het Ziggo geschikt programma ontwikkeld. Dit programma bestaat uit een groot aantal gekeurde producten zoals kabel TV versterkers, coax kabels, splitters en connectoren. Deze goedgekeurde producten zijn te herkennen aan het Ziggo geschikt logo.

Deze artikelen worden gekenmerkt door een duidelijke nummering en heldere aansluitschema's, zodat eenvoudig is te herleiden welke materialen u nodig heeft. Met behulp van deze aansluitschema's is het betreffende product eenvoudig zelf aan te sluiten.

​Ziggo geschikt gecertificeerde materialen behoren tot de absolute top en zijn ook perfect te gebruiken in de kabelnetwerken van andere kabelaanbieders zoals DeltaCaiway of KabelNoord!

Wat betekent Kabel Keur?

Kabel Keur is een keurmerk voor aansluitmaterialen voor uw televisie zoals coaxkabels, connectoren, splitters en versterkers. Het Kabel Keur keurmerk maakt het u gemakkelijk om de goede producten te vinden voor de aansluiting van uw TV. Producten die voorzien zijn van dit kenmerk zijn te herkennen aan Kabel Keur logo.

Waarom een keurmerk voor goede coax aansluitmaterialen?
Het Nederlandse kabelnetwerk is van topkwaliteit en behoort tot de beste van de wereld. Stoorzenders van buiten zijn echter overal om ons heen aanwezig. Zo kunnen zendmasten voor digitale omroep storing veroorzaken, maar ook 4G telefoons kunnen een bron van storing zijn. Met goede materialen is uw netwerk beter beschermd tegen deze stoorzenders en kunt u optimaal genieten van de hoge beeldkwaliteit die de kabel u biedt.

Onafhankelijke toetsing TV aansluitmateriaal
Om Kabel Keur te mogen dragen moeten materialen voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Een onafhankelijke partij, het Keurmerkinstituut, draagt zorg voor het testen van de binnenhuis-materialen, die rechtstreeks door fabrikanten worden aangeleverd. Alleen producten die de testen succesvol hebben doorstaan, krijgen het keurmerk. De eisen die aan de producten worden gesteld staan vermeld op de site van het Keurmerkinstituut.