opc_loader

Klantenservice

Wij willen u bij Kabeloutlet het zoeken, bestellen en retourneren zo gemakkelijk mogelijk maken. Hieronder vindt u de belangrijkste informatie op een rijtje:


Handleiding installeren en uitrichten HD Recreatieset


Wij helpen u graag met het installeren en uitrichten van de HD Recreatieset. Bekijk hier de handleiding.

> Lees meer


Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag en denkt u dat uw vraag hier tussen staat? Bekijk hier ons veelgestelde vragen.

> Veelgestelde vragen


Bezorgen

Bestellingen worden door ons verzonden met PostNL of GLS. Wij streven er naar uw bestelling binnen 2 werkdagen bij een van deze bedrijven aan te bieden.

> Lees meer


Over ons

In 2009 is KabelOutlet.com voortgekomen vanuit een uit de hand gelopen hobby. In eerste instantie zijn we gestart met het aanbieden van bekabeling voor audio, video en computer. In de afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot een aanbieder van kabel-, satelliet-, beveiligings-en-, huishoudelijke materialen.

> Lees meer


Privacy

KabelOutlet.com respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.

> Lees meer


Betalen

Heeft u iets moois gezien dan kunt u de bestelling op verschillende manieren betalen. We hebben de manieren voor u op een rijtje gezet.

> Lees meer


Voorwaarden

Lees hier onze voorwaarden.

> Lees meer


Contact

U vraagt zich af wat de status van de bestelling is? Of wilt u iets veranderen aan een bestelling die u geplaatst heeft? Of zoekt u een specifiek artikel dat u niet op onze site kunt vinden? Neem dan gerust contact met ons op.

> Neem contact op