opc_loader

Antenne versterkers

Hieronder vindt u ons assortiment antenneversterkers van o.a. Hirschmann en Technetix:

Een antenneversterker wordt gebruikt om de signaalkwaliteit van de kabel te verbeteren. Digitale televisie stelt hoge eisen aan het kabelsignaal. Zeker wanneer het signaal over behoorlijke afstanden moet worden geleid of wanneer er sprake is van meerdere aansluitingen. Het is raadzaam de kabelversterker zo dicht mogelijk bij de plek waar het signaal het pand binnenkomt te installeren. Dit punt noemt men het AOP (Abonnee Overname Punt) of SOP (Signaal Overname Punt). In oudere woningen is dit punt veelal in een woonkamer te vinden. Tegenwoordig komt het signaal in nieuwbouwwoningen in de meterkast binnen.

Wij leveren de tv signaalversterkers van Hirschmann, waaronder de HMV41 en de ZVA128. Ook voor de in het Ziggo-netwerk veelvuldig toegepaste  Technetix FRA-752X bent u bij ons op het juiste adres! Deze antenneversterkers behoren tot de beste tv signaal versterkers op kabelgebied en zijn dan ook gecertificeerd door de grote kabelmaatschappijen. Versterkers die gecertificeerd zijn dragen het Kabel Keur en/of Ziggo geschikt keurmerk. Kabelmaatschappijen zoals Ziggo en Caiway adviseren het gebruik van een Kabel Keur gecertificeerde signaalversterker.

Met de opkomst van interactieve diensten zoals uitzending gemist of video on demand is het van belang dat een antenne versterker retourgeschikt is. Dit betekent dat de versterker zowel signalen kan ontvangen als doorsturen. Is een versterker niet retourgeschikt, dan is het niet mogelijk om gebruik te maken van deze diensten. Alle Ziggo geschikt en Kabel Keur gecertificeerde voldoen aan deze eisen.

CaiwayZiggoDeltaKabelNoordZiggo geschiktKabel keur