opc_loader

Over ons

In 2009 is KabelOutlet.com voortgekomen vanuit een uit de hand gelopen hobby. In eerste instantie zijn we gestart met het aanbieden van bekabeling voor audio, video en computer. In de afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot een aanbieder van oplossingen voor Radio en TV ontvangst voor kabelaanbieders zoals Ziggo, Caiway, KabelNoord en Delta.

Daarnaast leveren wij o.a. TV-ontvangst oplossingen en accessoires voor op de camping en in camper, caravan of boot, Vele professionals en Doe-Het-Zelvers hebben inmiddels kennis gemaakt met de kwaliteiten van onze Ledinoled werkverlichting en schijnwerpers. Onze nieuwste aanwinsten zijn de muurbeugels en statieven voor de geluidssystemen van SONOS, HEOS en BOSE. Alles geleverd tegen de scherpste prijs en met goede service!

Wij staan voor veilig winkelen en goede service! De veiligheid van uw persoonlijke gegevens wordt gewaarborgd door een beveiligde SSL-verbinding. Daarnaast staan wij voor een snelle levering. Wij begrijpen dat wanneer iets besteld wordt, u deze bestelling vaak zo snel mogelijk in huis wil hebben. Dat willen we zelf immers ook! Mocht een artikel onverhoopt niet binnen 1 of 2 werkdagen leverbaar blijken, dan nemen wij contact met u op.

Waar we ons ten opzichte van andere (web)winkels echt onderscheiden is onze service. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent over uw aankoop. Bestelde artikelen kunnen dan ook binnen 14 dagen zonder 'gedoe' geretourneerd worden. Het aankoopbedrag wordt vervolgens binnen 24 uur door ons teruggestort. Functioneert een product niet naar behoren dan lossen we dat op. 

Om het winkelen zo eenvoudig mogelijk te maken zijn wij continu mee bezig met het optimaliseren van de inrichting van de webshop. Daarnaast zijn we bezig met het ontwikkelen van een aantal webshops die specifiek gericht zijn op een bepaalde productgroep:

Wanneer u een vraag heeft over een product, neem dan gerust even contact met ons op. Ook voor klachten, opmerkingen en suggesties zijn wij altijd bereikbaar. Heeft u een vraag over uw bestelling, houd dan wel uw ordernummer bij de hand.

Wij zijn op de volgende manieren te bereiken:
Email: klantenservice@kabeloutlet.com
Telefoon: 0643 766 574
Website: www.kabeloutlet.com

Vestigingsadres:
KabelOutlet.com
Zuiderlaan 23E
6905 AC Zevenaar

Bankgegevens:
KabelOutlet.com
IBAN: NL55KNAB0256974128
BIC: KNABNL2H

Registratie gegevens:
KvK nummer: 70363870
BTW: NL858292865B01