opc_loader

Een zuivere sinus omvormer 12v - 230v is de beste manier om 12v accuspanning om te zetten naar 230v. Dit voorkomt problemen met de aangesloten apparatuur!

Filters
Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen).  Resultaat: 1
Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen).  Resultaat: 1

Bij het omzetten van 12v boordspanning naar 230v kan worden gekozen voor een omvormer met een zuivere sinus of een omvormer met een gemodificeerde sinus. Bij de zuivere sinus omvormer wordt er 12 volt gelijkspanning in de omvormer gevoerd en komt er 220 – 230 volt wisselspanning uit. Dit is precies zo als thuis uit het stopcontact. Op een zuivere sinus omvormer kunt u vrijwel alle apparaten aansluiten zonder dat deze beginnen te storen of problemen geven. Bij een gemodificeerde sinus omvormer is dit niet het geval! 

Wanneer u geen zuivere sinus omvormer gebruikt zult u merken dat bijvoorbeeld TL verlichting niet zal werken. De oplader van uw elektrische tandenborstel doet het niet. Heeft u een Senseo aan boord en geen zuivere sinus omvormer dan zal deze ook niet goed werken. Gebruikt u een gemodificeerde sinus omvormer dan heeft u een veel grotere kans op storing van uw apparaten. 

Zorg bij de keuze van een omvormer dus altijd dat u goed kijkt naar de mogelijkheden van de omvormer. Zet op een rijtje welke apparaten u erop aan wilt sluiten. Tel het vermogen van deze apparaten bij elkaar op en houd rekening met de opstart stroom van verschillende apparaten. 

Menu