opc_loader

Informatie over bezorgen

Bestellingen worden door ons verzonden met PostNL of GLS. Wij streven er naar uw bestelling binnen 2 werkdagen bij een van deze bedrijven aan te bieden. In de meeste gevallen kan een bestelling dezelfde (werk)dag nog bij de pakketdienst worden aangeboden. Naast de standaardverzending bieden wij in Nederland ook de optie PakjeGemak aan. U kunt kiezen uit ruim 2000 afhaallocaties waar het pakket vaak ook 's avonds en in het weekend kan worden afgehaald. 

Pakketten kunnen ook onder rembours verzonden worden. U betaalt het pakket in dat geval aan de bezorger. Tevens dient u te tekenen voor ontvangst van het pakket.

De verzendkosten geschieden voor rekening van de koper en worden automatisch opgenomen in de orderbevestiging. In het onderstaande schema vindt u de nodige informatie over de verzendkosten. Mochten er vragen zijn omtrent de verzendprocedure, neem dan even contact op met onze Klantenservice.

 

Verzendkosten Nederland

Voor de verzending binnen Nederland hanteren wij verschillende tarieven. De verzendkosten worden automatisch berekend op basis van het gewicht. Tijdens het bestelproces is zodoende altijd duidelijk te zien wat er voor de verzending berekend wordt. Het tarief voor zendingen die via de pakketpost worden verzonden is €5,95. Zwaardere pakketten (10 tot 30kg) kosten €6,75. Voor een bestelling die onder rembours verzonden wordt, worden extra kosten berekend. Dit heeft te maken met de hogere tarieven die PostNL hiervoor rekent.

In het kort:

Zendingen tot 10 kg €5,95
Zendingen tussen 10 - 30 kg €6,75

 

PostNL PakjeGemak 

Bent u overdag niet thuis of vindt u het handiger om de bestelling zelf af te halen? Dat kan met de PakjeGemak bezorgservice van PostNL. Met ruim 2000 afhaallocaties in heel Nederland is er altijd wel een afhaalpunt zoals Albert Heijn, Primera, Bruna, Postkantoor of één van de talloze andere aangesloten winkels bij u in de buurt. Voor een PakjeGemak zending worden geen extra kosten bovenop de standaard verzendkosten berekend!

De voordelen van PakjeGemak:

  • U hoeft niet thuis te blijven voor het in ontvangst nemen van uw bestelling.
  • U kiest zelf op welke locatie u het pakket wilt afhalen.
  • Er zijn ruim 2000 afhaallocaties in heel Nederland.

 

Rembourskosten

Het is mogelijk dat de bestelling pas betaald wordt, op het moment dat deze door de pakketdienst wordt afgeleverd. Het pakket wordt dan onder Rembours verzonden. U betaalt de zending contant of per PIN aan de chauffeur bij aflevering van het pakket. Rembourszendingen zijn mogelijk tot een maximum bestelbedrag van €500,- 

In de tabel hieronder vindt u een overzicht van de verzendkosten van een Rembourszending.

Bestellingen tot €250,- €17,95
Bestellingen van €250,- tot €500,- €24,95

 

Verzendkosten Europa (EUR1 Zone)
De verzendkosten voor EUR1 zone zijn gebaseerd op het gewicht van de bestelling. In onderstaande tabel zijn de tarieven voor verzending terug te vinden.

Zendingen tot 2 kg €9,95
Zendingen tussen 2 - 10 kg €17,95
Zendingen tussen 10 - 30 kg €24,95

Onder de EUR1 zone vallen de volgende landen: Belgie, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italie, Luxemburg, Monaco, Oostenrijk, Spanje, Verenigd Koninkrijk. Zweden. De verzendduur van de pakketten is gemiddeld 2 - 4 werkdagen.