opc_loader

Wifi ontvangst

Hieronder vindt u onze mogelijkheden voor Wifi ontvangst voor camper, caravan en boot:

Wifi ontvangst verbeteren op de camping of jachthaven

De ontvangst van het wifi signaal op de camping, in de jachthaven of onderweg op een parkeerplaats is vaak zeer zwak of soms zelfs helemaal niet mogelijk. Internetten is in die gevallen meestal alleen mogelijk bij de receptie of het restaurant. Een Alfa network Camp-Pro2 wifiset lost dit probleem in de meeste gevallen op. Deze sets zijn in verschillende samenstellingen leverbaar. 

Alfa Network WiFi-Camp Pro2 V2 complete wifiset Outdoor

Dit is de afgelopen jaren veruit de populairste oplossing geweest voor het versterken van het aanwezige wifisignaal op de camping of in de jachthaven. De set bestaat een buitenantenne, router en aansluitkabels. Met deze set is het mogelijk om via het (betaalde wifinetwerk) je eigen netwerk te maken en hier met meerdere apparaten tegelijk gebruik van te maken.

Alfa Network WiFi-Camp Pro2 Mini WiFi versterker Indoor

Deze set is vergelijkbaar aan de WiFi-Camp Pro2 set. De antenne is geschikt voor gebruik binnen en dus niet voor buiten! Ook is deze antenne wat minder krachtig.

Ontvangst via het 4G / 5G telefoonnetwerk

Alfa Network 4G Camp Pro2+ MIFI wifiset

De laatste jaren is er steeds meer een verschuiving van het gebruik van wifi naar het 4G / 5G telecomnetwerk. In het buitenland is het vaak voordeliger een goedkope simonly met data aan te schaffen, dan gebruik te maken van de wifi oplossingen van de camping. Ook ligt de snelheid vaak hoger. Voor deze toepassing is de Alfa Network 4G Camp Pro2+ MIFI wifiset ontwikkeld. In de router kan een simkaart worden geplaatst (niet meegeleverd). Op deze manier ontstaat een eigen wifinetwerk.