opc_loader

Veelgestelde vragen

Hoe plaats ik een bestelling?
Bij elk artikel in de webshop staat een Bestel-knop. Door op deze knop te drukken wordt het artikel in het winkelmandje geplaatst. Vervolgens kan de keuze worden gemaakt om verder te winkelen, of de bestelling af te ronden. Op de registratiepagina worden o.a. naam en adresgegevens gevraagd om de bestelling te kunnen versturen. Het emailadres wordt gebruikt om u op de hoogte te houden van de actuele status van de bestelling. Aan het einde van het proces is er de mogelijkheid om iets te plaatsen in het opmerkingenvak, bijvoorbeeld een afwijkend afleveradres.

Zou ik mijn bestelling ook af kunnen halen?
Het afhalen van een bestelling is op afspraak mogelijk, nadat deze in de webshop geplaatst is.

Wat als ik niet thuis ben?
Bestellingen die via briefpost worden verzonden, passen gewoon door de brievenbus en kunnen dus worden bezorgd als er niemand aanwezig is. In het geval dat de bestelling door de pakketdienst wordt afgeleverd zal de koerier een briefje in de brievenbus achterlaten. Er kan worden gekozen voor een 2e bezorging of de mogelijkheid het pakket af te halen bij een pakketshop bij u in de buurt.

Moet ik verzendkosten betalen?
Voor de verzending binnen Nederland hanteren wij verschillende tarieven. De verzendkosten worden automatisch berekend op basis van het gewicht. Tijdens het bestelproces is zodoende altijd duidelijk te zien wat er voor de verzending berekend wordt. Voor bestellingen die door de brievenbus passen wordt €2,95 berekend. Het tarief voor zendingen die via de pakketpost worden verzonden, is voor lichte pakketten €4,95. Zwaardere pakketten (tot 30kg) kosten €6,75. Voor een bestelling die onder rembours verzonden wordt, worden extra kosten berekend. Dit heeft te maken met de hogere tarieven die PostNL hiervoor rekent. Voor zendingen die naar het buitenland moeten worden verzonden gelden andere tarieven. Een aantal hiervan is terug te vinden onder het kopje Verzendprocedure. Mocht uw land er niet tussen staan, dan kan eenvoudig informatie worden aangevraagd via een email.

Ontvang ik een factuur?
Bij de afronding van uw bestelling ontvangt u een bevestiging per mail. Daarnaast sturen wij de factuur als PDF mee, nadat de bestelling verzonden is.

Kan ik mijn bestelling retourneren?
Het is mogelijk uw bestelling binnen 14 dagen te retourneren. Neem hiervoor contact met ons op via klantenservice@kabeloutlet.com U ontvangt van ons een retourformulier dat de met de zending dient te worden meegezonden. Binnen 72 uur nadat wij uw bestelling hebben ontvangen, zal het aankoopbedrag worden teruggestort op uw rekening.

Kan ik mijn bestelling annuleren?
Wanneer uw bestelling nog niet is afgerond bestaat de mogelijkheid deze te annuleren. Omdat wij orders zo snel mogelijk afhandelen, is het verstandig direct contact met ons op te nemen. Mocht de bestelling al verzonden zijn, dan kan deze ongeopend worden geretourneerd.

Hoe kan ik jullie bereiken?
Bij voorkeur per email via klantenservice@kabeloutlet.com. Wij beantwoorden meerdere keren per dag de binnenkomende email. U hoeft dus nooit lang op een reactie te wachten. Ook zijn bereikbaar op: 0643 76 65 74.

Hoe kan ik betalen?
Meest eenvoudig is uw bestelling te betalen middels iDeal. Bestellingen die voor 15.00 geplaatst zijn en voldaan met iDeal worden in de meeste gevallen op werkdagen dezelfde dag nog verzonden (mits voorradig). Andere betaalmogelijkheden zijn: via overboeking, Paypal, onder rembours of contant bij afhalen.

Ik heb een klacht over een artikel, wat nu?
Wij verzoeken u deze klacht aan ons te melden. Bij voorkeur via email: klantenservice@kabeloutlet.com. Ook is het mogelijk uw klacht telefonisch te melden.

Ik heb een klacht, wat nu?
Wij doen er alles aan om uw bestelling zo snel en goed mogelijk bij u af te leveren. Ondanks onze inspanningen kan het voorkomen dat er iets niet gaat zoals gepland. Indien u een klacht mocht hebben zullen wij er alles aan doen om deze naar tevredenheid op te lossen.

Om uw klacht bij ons kenbaar te maken verzoeken wij u ons een email te sturen. U kunt dit doen door een email te sturen naar klantenservice@kabeloutlet.com. Vergeet u daarbij niet om een duidelijke omschrijving van de opmerking en/of klacht te geven. Vermeld s.v.p. ook het ordernummer van uw bestelling. Na ontvangst van uw bericht zullen wij uiterlijk binnen 48 uur contact met u opnemen om tot een oplossing te komen.

Wij zijn aangesloten bij het Webshop Keurmerk. Indien u vindt dat de klacht niet op een correcte manier is afgehandeld kunt een klachtenprocedure opstarten door op de volgende link te klikken. De uitslag van deze onpartijdige geschillencommissie is voor beide partijen bindend. Voor meer informatie kunt u ook onze algemene voorwaarden raadplegen.


Herroepingsrecht / Bedenktijd
Het kan natuurlijk zijn dat u na uw aankoop tot de ontdekking komt dat u een ander product had moeten hebben of dat u de gedane aankoop eigenlijk helemaal niet had willen doen. Dat is geen probleem! Neem binnen 14 dagen na uw aankoop contact met ons op (via dit herroepingsformulier of klantenservice@kabeloutlet.com) om uw product te ruilen of retour te sturen. U ontvangt van ons een retourformulier waarmee de bestelling terug kan worden gezonden.

Na ontvangst van uw product(en) zullen wij deze verwerken en indien u dat wenst zullen wij binnen uiterlijk 72 uur na ontvangst het bedrag aan u crediteren. Indien u gebruik maakt van deze service komen de gemaakte verzendkosten voor uw rekening.