opc_loader
NDS | omvormers, zonnepanelen en laders

NDS

NDS is een Italiaans bedrijf dat geavanceerde accu’s, zonnepanelen, omvormers,laders en andere energie voorzieningen fabriceert voor onder andere campers, caravans en boten. De onderneming werd 40 jaar geleden opgericht door de broers Di Sabatino die hun passie voor het opslaan van energie succesvol wisten te combineren met kwaliteit, professionaliteit, deskundigheid en innovatie. Het merk staat dan ook garant voor excellente hoogwaardige producten die altijd volledig voldoen aan geldende normen en markteisen.

Veel producten van NDS zijn gebaseerd op gepatenteerde technologie. Onderzoek, ontwikkeling en vernieuwing staat bij het bedrijf voorop. Daarbij wordt volledig ingespeeld op de behoeften van klanten en technologische trends voor de toekomst. Het bedrijf beschikt al meer dan 15 jaar over een speciale elektronica divisie waarin een select team van ingenieurs en technici samenwerkt aan het ontwerpen van vooruitstrevende innovatieve energiesystemen.

Als technologisch bedrijf streeft NDS continue productontwikkeling na. Niet alleen op het gebied van materiaalkeuze, maar ook productieprocessen en serviceverlening worden constant verder geoptimaliseerd en vernieuwd. Samen met de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding bent u verzekerd van hoogwaardige technologische producten waarbij een maximaal rendement, veiligheid en een lange levensduur worden gegarandeerd.

Artikel 1 tot 8 (van de 8 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 8 (van de 8 artikelen). Resultaat:1