opc_loader

CI modules

Hieronder vindt u onze CI modules voor JOYNE en Canal Digitaal:

Voor de ontvangst van het Nederlandse zenderaanbod is een abonnement bij een van de Nederlandse satellietaanbieders JOYNE of Canal Digitaal noodzakelijk. Voor de decodering van de kanalen wordt tegenwoordig gebruik gemaakt van een zogenaamde CI-module. Deze module kan in een daarvoor bestemde CI-kaartsleuf worden geschoven van bijvoorbeeld een satellietontvanger of LED TV.

Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1

Ontvangstgebied JOYNE - Eutelsat 9B

Ontvangstgebied JOYNE

Ontvangstgebied JOYNE met benodigde schotelafmetingen

JOYNE is medio 2017 gestart met het aanbieden van satelliet televisie via de Eutelsat 9 satelliet op 9 graden oost. Een groot voordeel van deze satellietpositie is dat u met een relatief kleine satellietschotel van 65cm in heel Europa het radio en televisieaanbod van JOYNE kunt ontvangen incl. Spanje, Griekenland en Portugal. Zelfs in het noorden van Marokko en het westen van Turkije is JOYNE met een 85cm schotel te ontvangen.

Naast een wat krachtiger satelliet signaal heeft JOYNE nog een voordeel t.o..v. Canal Digitaal en dat is de mogelijkheid van flexibele abonnementsvormen. Zo is het mogelijk een abonnement voor 1, 3 6 of 12 maanden af te sluiten. KabelOutlet is officieel partner van JOYNE. U kunt de gewenste abonnementsvorm dan ook eenvoudig via ons afsluiten.

Elevatie, Azimuth en Skew instellingen voor Joyne (PDF-bestand)

Ontvangstgebied CANAL DIGITAAL - ASTRA 3

 Ontvangstgebied Canal Digitaal

Canal Digitaal is al sinds jaar en dag een betrouwbare aanbieder van satelliet televisie. Tegenwoordig wordt gebruik gemaakt van de Astra 3 satelliet. Deze is in een groot deel van Europa met een 65 cm schotel te ontvangen. In Spanje en Portugal is het raadzaam een 85cm schotel te gebruiken voor een goede ontvangst. Canal Digitaal biedt voor de recreanten het recreatiepakket aan. Dit abonnement loopt van 21 maart t/m 21 september. Alternatief is een jaarabonnement. Er bestaat geen recreatieabonnement voor de winterperiode.