opc_loader

Voor de ontvangst van het Nederlandse zenderaanbod is een abonnement bij een van de Nederlandse satellietaanbieders JOYNE of Canal Digitaal noodzakelijk. Voor de decodering van de kanalen wordt tegenwoordig gebruik gemaakt van een zogenaamde CI-module. Deze module kan in een daarvoor bestemde CI-kaartsleuf worden geschoven van bijvoorbeeld een satellietontvanger of LED TV.

Filters
Voorraad
  Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1

  JOYNE

  ​ Ontvangstgebied JOYNE

  JOYNE is medio 2017 gestart met het aanbieden van satelliet televisie via de Eutelsat 9 satelliet op 9 graden oost. Een groot voordeel van deze satellietpositie is dat u met een relatief kleine satellietschotel van 65cm in heel Europa het radio en televisieaanbod van JOYNE kunt ontvangen incl. Spanje, Griekenland en Portugal. Zelfs in het noorden van Marokko en het westen van Turkije is JOYNE met een 85cm schotel te ontvangen.

  Naast een wat krachtiger satelliet signaal heeft JOYNE nog een voordeel t.o..v. Canal Digitaal en dat is de mogelijkheid van flexibele abonnementsvormen. Zo is het mogelijk een abonnement voor 1, 3 6 of 12 maanden af te sluiten. KabelOutlet is officieel partner van JOYNE. U kunt de gewenste abonnementsvorm dan ook eenvoudig via ons afsluiten.

  Uitzendgegevens JOYNE:

  Transponder 1

  Transponder 2

  Frequentie

  11746 Mhz

  12072 Mhz

  Polarisatie

  Horizontaal

  Verticaal

  Symbolrate

  30.000

  30.000

  FEC

  3/4

  3/4

  8 PSK

  8 PSK

  Elevatie, Azimuth en Skew instellingen voor Joyne (PDF-bestand)

  Canal Digitaal

   Ontvangstgebied Canal Digitaal

  Canal Digitaal is al sinds jaar en dag een betrouwbare aanbieder van satelliet televisie. Tegenwoordig wordt gebruik gemaakt van de Astra 3 satelliet. Deze is in een groot deel van Europa met een 65 cm schotel te ontvangen. In Spanje en Portugal is het raadzaam een 85cm schotel te gebruiken voor een goede ontvangst. Canal Digitaal biedt voor de recreanten het recreatiepakket aan. Dit abonnement loopt van 21 maart t/m 21 september. Alternatief is een jaarabonnement. Er bestaat geen recreatieabonnement voor de winterperiode.