opc_loader

Modemkabel Ziggo 5m

18,89 18,89 U bespaart: 0%
Voorraad:
✖ niet op voorraad
x
Beschrijving

Modemkabel Ziggo 5m

Vaak is de door Ziggo standaard geleverde modemkabel van 1.5m met de kleurcodering rood / rood te kort. Deze hoogwaardige 4G / LTE afgeschermde modemkabel met een lengte van 5 meter is een uitstekende vervanger voor de standaard Ziggo modemkabel. De kabel zorgt voor een perfecte verbinding tussen het modem en de tv signaal versterker.

Deze modemkabel is aan beide uiteinden voorzien van een F-connector aansluiting (male) en kan op de schroefverbindingen van het modem en de antenneversterker worden gedrukt. Ziggo geschikt gecertificeerd! 
Mobiele apparatuur en zendmasten (4G / LTE) kunnen storing veroorzaken op je kabelnetwerk. Dit probleem wordt door de 4G / LTE afscherming voorkomen! Deze constructie biedt maximale bescherming tegen instraling van buitenaf.

Wat is 4G / LTE?

Mobiele apparatuur zoals mobiele telefoons / tablets en zendmasten (4G / LTE) kunnen storing veroorzaken op je kabelnetwerk. Deze techniek wordt tegenwoordig veelvuldig toegepast door de grote telecomaanbieders. Deze RLA++ coax aansluitkabel is specifiek ontwikkeld om deze straling geen invloed te laten hebben op het kabelsignaal.

Eigenschappen Hirschmann modemkabel 4G / LTE 5m:

 105dB afgeschermd
 Class A++ compliant
 F male - F male
 Kleur: Wit
 Lengte: 5 meter
 Ziggo geschikt | Kabel Keur

Extra informatie

Extra informatie betreffende het artikel Modemkabel Ziggo 5m

  • Gewicht 0.5000 kilo
  • Prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten.

Alternatieve artikelen: