opc_loader

Belden H125 DB+ coax kabel zwart rol 100m

219,00 219,00 U bespaart: 0%
Voorraad:
✖ niet op voorraad
x
Beschrijving

Belden H125D00 DuoBond Plus PVC coax kabel met KabelKeur

Zeer hoogwaardige zwarte coaxkabel van Belden. Deze kabel voldoet aan de allerhoogste eisen die momenteel gesteld zijn. Ontwikkelingen op technologisch vlak zoals 4G en andere draadloze signalen kunnen invloed hebben op het kabelsignaal. Met deze kabel bent u gegarandeerd van een optimale afscherming tegen deze signalen.

De Belden H125D00 coaxkabel is voorzien van een drievoudige afscherming. De eerste laag bestaat uit een aluminium pet folie, die strak om het dielectric is gewikkeld. Daaromheen zit een tin/koper vlechtwerk dat  vervolgens wordt ombonden met wederom een aluminium pet folie. De laatste laag is een PVC buitenmantel die voldoet aan de Europese standaard HD 264.

De volledige koperen kern van deze Belden H125D00 DB+ pvc coax kabel wordt beschermd door een gas injected PE dielectric die er voor zorgt dat de kabel niet knikt maar buigt, hierdoor is de kans op een kabelbreuk aanzienlijk verminderd.

Het Frequentiebereik van de Belden H125D00 DB+ ligt tussen de 5 en 3000 MHZ. Hierdoor is deze kabel zeer geschikt voor zowel voor CAI als Satelliet signalen!

De volledige specificaties voor deze kabel zijn te vinden onder het kopje Bijlagen

Over Kabel keur

Kabel keur wordt ondersteund door alle NL kabel aangesloten bedrijven zoals Ziggo, Caiway, Cai Harderwijk, Delta, SKV, gemeente Edam-Volendam, SKP Pijnacker, Assendorptv, KTW Waalre, Kabeltex, Kabelnoord.

Extra informatie

Extra informatie betreffende het artikel Belden H125 DB+ coax kabel zwart rol 100m

  • Gewicht 6.0000 kilo
  • Prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten.

Alternatieve artikelen: